thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Tiljamid.
Jazz en mama reviewen Tiljamid.
(26-01-2015)
Jazz en zijn mama cherish wonnen een item van Tiljamid om te testen.
Ze stuurden ons een paar leuke foto's en een korte review .. Vandaag lees je wat zij van het item vonden..

Review Tiljamid
Wauw! Wat zijn we blij met de gewonnen romper.. Wat een ontzettend leuke print, en wat een heerlijk soepel stofje is het! Onvoorstelbaar dat ze dat van bamboe kunnen maken !! Echt super!! Daarbij is het ook erg fijn dat als het straks wat warmer wordt hij de romper gewoon onder een broek aan kan door de stoere print op het 't-shirt'.

Heel erg bedankt voor het winnen van de romper!
En we kunnen er lekker lang mee doen aangezien Jazz nog maar op het eerste maatje zit 😊
Ook wij zijn fan van Tiljamid.. Wat een uniek en te gek concept.. Rompertjes en leuke kleding die met je kindje mee groeit, en ook nog eens 95% van bamboe gemaakt! De zijdezachte uitstraling is kenmerkend voor de kleding gemaakt van bamboe. Niet alleen goed en zacht voor je kindje.. Het heeft dezelfde eigenschappen als zijde en wol, zijdezacht en ademend ..het is ook nog eens antibacterieel en hypoallergeen, dus perfect voor de gevoelige huidjes..

Het gewas groeit een stuk sneller dan de katoen plant en heeft geen pesticiden nodig. Ook nog eens heel ecologisch verantwoord .. Dus lief voor de natuur en lief voor je kindje.. De stofjes zijn heerlijk zacht, en blijven zacht, was na was. De kekke retro uitstraling van het merk is super, en de website met collectie is echt de moeite waard.

Wil je ook een gaaf item van Tiljamid testen?
Binnenkort hebben we weer een leuke actie! Houd de site en Facebook in de gaten.