thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Blue Fish.
Fijn ontspannen in Blue Fish.
(16-01-2015)
Een heerlijke binnen dag? Gewoon een dagje lekker thuis? Nikki ontspant in stijl in deze look van Blue Fish.

Ik schreef al eerder over dit fijne nieuwe merk, de kwaliteit is super en het zit gewoon superfijn volgens de kids. Blue Fish is het merk voor fijne mode om lekker in te chillen op de bank, maar ook buiten kan je deze kleding gerust aantrekken, want naast een hoge relaxfactor, is dit ook een hippe look, waar je je fijn in kan bewegen.

De zachte jogging zit perfect en valt soepel om je lijf. Dit grijze setje met gouden print is een mooi voorbeeld van de sporty en toch chic stijl van het merk. En laat de combi die je van alle losse items kan maken zien. Dit zodat het niet een te hoog huispak gehalte heeft, daar zijn ze goed in.. Deze look is perfect om het weekend in te luiden en vaak aan te trekken..

Time to relax..
www.bluefishloungewear.com
Time to relax.. Julia in heerlijke hotel supplies lounge wear van Blue fish.
(12-12-2014)
Weekend, time to relax..

Geen verplichtingen, behalve zwemles , dus wat draagt je kindje dan liever dan lekker zittend jogging die er ook nog eens top uitziet.. Dit pak van een van mijn favoriete lounge wear merken Blue Fish. Het is een vrij nieuw merk op de markt, maar nu al ontzettend populair.. en dat is begrijpelijk, de kwaliteit die ze lveren is top. Super fijne, zachte mooie materialen en leuke modellen. Allemaal items die je weer met elkaar of los van elkaar kan dragen.

De onesies heb ik jullie al eerder laten zien, nu is dit heerlijke pak aan de beurt. Hotel supplies, want welk hotel kan er nou tippen aan het heerlijke gevoel wat je in je eigen comfort zone called home kan hebben?

Wij loungen het liefste op de bank, maar het is thuis overal heerlijk vertoeven. Het liefste had ik zulke pakken ook voor mijzelf..

Kijk hier voor meer info en shop adressen: www.bluefishloungewear.com