thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Combineer't.
Luci in Combineer't en powder pink Urban Nomads.
(29-04-2015)
Natuurlijk kennen jullie al de te gekke rokjes van Combineer't, maar wauw, wat hebben ze ook een te gekke loose fit sweatdresses, zoals deze hippe grijze met hand gestempelde pauwen print..
I love it.
Je kan de sweatdress zo dragen, met alleen een hippe sjaal en kekke Bergstein laarsjes, maar wat dacht je van een fris jeans overhemdje eronder, nice and preppy..
Vandaag is het goed weer, dus is alleen de sweat dress voldoende.
ZO leuk, en hip, wij waren al fan, maar met dit jurkje overtuigt Combineer't mij helemaal van de geweldige stijl die ze elke keer weer neer zet, zo gaaf!
Wil je ook een gaaf item shoppen van Combineer't?
Ga naar de Facebook page van Combineer't of de insta en stuur een pb.
De prachtige oudroze sjaal met sterren is van Urban Nomads by Kirsty Nagel, en die shop je via www.kirstynagel.com, die kan je met werkelijk alles combineren, te verkrijgen in volwassen en kindermaten, dus ook leuk om samen met je mini me te dragen..
Gaia in fijne set van Combineer't.
(23-03-2015)
Wederom deel ik met jullie een setje van het geweldige thuismaak label Combineer't, Manja, de creabea achter Combineer't maakt zelf de meest geweldige rokjes en colletjes, maar ook toffe jersey jurkjes waar we dol op zijn.
Vandaag Gaia in een prachtig rokje met lelietjes van dalen print en prachtige army green jurk/shirt met opgedrukte pauwen print..
De bijpassende col met streep is ook te gek.
Alle items kan je los van elkaar ook geweldig stylen.
De jurk/ shirt is te dragen als shirt in de rok, of gewoon los als jurk, je kan de jurk ook leuk stylen met een kek bloesje eronder, een paar kniekousen en sneakertjes eronder en klaar.
Deze hartjes kniekousen zijn van UNKK, en net zo eigenwijs als de rokes en colletjes van Combineer't.
De rokjes van Combineer't worden gemaakt op bestelling en zien er fantastisch uit.
Elke keer weer verrassende printjes en kleurtjes, want Manja zoekt altijd leuke nieuwe stofjes om weer mooie rokjes te maken.
Wordt elke keer weer blij als ik er een voorbij zie komen op mijn instagram feed.
Ik ben fan,en mijn meiden en de meiden van mijn vriendinnen hebben ook al een rokje in de kast hangen, voor de prijs hoef je het niet te laten, ze kosten maar 9,95!!!
Dus kijk gauw op de pagina van Combineer't en bestel ook een kek rokje voor je dochter,en dan natuurlijk met bijpassend colletje, zelf afstylen met een frisse top of blouse en klaar is je frisse lente look!
We love this, en we love Manja, je rokjes zijn geweldig!!