thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

KOIN.
Linsey in musthave streep promdress van KOIN.
(03-02-2015)
Hoe blij kan je van een basic item worden? Nou, wij worden heel blij van dit te gekke black/white jurkje van Koin, super simpel, maar zo mooi van pasvorm, model, materiaal en ... gewoon, het jurkje!! Super leuk, hip en stylish, het contrasterende tailleriempje en gekleurde stiksel maken dit jurkje helemaal af.

Net als in het interieur is ook in de kidsfashion de zwart wit trend helemaal happening, zelfs de schattigste babykleertjes koop je nu in zwart wit. Tot voor kort werd ik altijd enorm gek aangekeken als ik mijn kids in een zwart item stak, ze vroegen mij regelmatig of ze naar een uitvaart onderweg waren.. Nee, wij kochten voor onze kleintjes naast veel kleurige items ook zeker zwarte basics in, er was zelfs een merk dat Swart heette en te gekke items voor kids maakte, helaas bestaat dat label niet meer.

Ook bij Zara shopte ik regelmatig kekke zwarte jurkjes en broekjes, werd enorm fel op gereageerd. Hoe grappig en tof dat je nu zoveel te gekke zwart wit items ziet, als ik nu een baby had, echt..

Nu shop ik gewoon voor mijn jongste meisje deze jurk. Haar vriendinnetje Linsey showt m hier voor jullie, heerlijk knabbelend aan een fijne chocolade muffin, in studio13 Amsterdam. Tijdens onze blogfotoshoot.

Je shopt Koin kinds fashion oa bij Kixxonline.nl.