thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Naif.
Review: heerlijke babyproducten van Naif door Martine Jansen.
(14-01-2015)
Ik had het geluk om via This kid's got style de travel kit van Naïf uit te proberen. Daarnaast kreeg ik als leuke bijkomstigheid ook het boek "Vet man, zo'n baby" (Regina Romeijn en Guy vd Reijden).

Hierin wordt door Regina haar ervaringen als moeder gedeeld en guy helpt je je in 100dgn je oude lichaam terug te krijgen. Laagdrempelig en simpel. Althans dat is wat beloofd wordt! Ik ben benieuwd wat het me gaat brengen.

Ik was bij voorbaat al heel benieuwd naar de producten van Naïf, aangezien er in de reguliere winkels maar weinig keuze is wat betreft babyverzorgingsproducten. En als t om producten op natuurlijke basis gaat , dan kom je al gauw uit ook reukloze, "saaie" producten.

Ik was positief verrast bij het zien en gebruiken van de producten. Het stoere maar toch ook lieve tasje bevat twee tubes cleansing washgel,een tube softening bodylotion en een tube nurturing cream. Een handig formaat om mee te nemen op logeer -of vakantietripjes. Daaraan toegevoegd, een mooie zachte washand van cotton baby. Alle verzorgingsproducten zijn op basis van natuurlijke katoenzaadolie. Als eerste viel de heerlijk frisse, maar niet overheersende, geur van de producten me op. De bodylotion en nurturing cream smeren heerlijk weg, maar zijn niet TE vet, zoals sommige andere producten. Zelf ben ik na het gebruik van de producten helemaal fan van de nurturing cream. Met een klein buikslapertje in huis, die ook nog wel eens spuugt en dan dus onvermijdelijk natte wangetjes krijgt tijdens zn slaap, zie ik vaak geïrriteerde wangetjes opkomen. De nurturing cream verzacht en zorgt binnen een dag voor n heerlijk geurend, zacht en mooi uitziend babygezichtje! ♡Het liefst smeer ik het overal op. Zowel de cleansing washgel en bodylotion geuren net zo fris en laten op mij meteen een goede indruk achter.

Het enige ,voor mij onhandige, waren de kleine losse dopjes op de tubes. Ik laat nogal eens dingen uit mijn handen vallen,en dan is zo'n los klein dopje zo weg! Een "klik-dopje" zou dan de uitkomst zijn. Vooral als je ff snel wilt smeren en de baby op 1 arm hebt ;) maargoed, dat is te verwaarlozen bij de voordelen van deze verzorgingslijn.

Kortom : ik vind Naïf een pure, vernieuwende , frisse vervanging voor de al bekendere merken! Ik ben fan!"