thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Noeser.
Noeser!
(13-10-2015)
Ken je dat? Dat je een mooi kledingstuk koopt voor je kindje van bio katoen met een super leuke print maar dat de kwaliteit erg tegen valt. Dat na een paar keer wassen en dragen de vorm uit de kleding is en het uitlubberen is begonnen. Jammer is dat he? Want het dragen van bio stofjes is natuurlijk erg fijn. En voor een groot percentage van de mama's onder ons een bewuste keuze. En natuurlijk is dat niet zo bij alle merken maar ik ben nog nooit een merk tegen gekomen wat zulke mooie, zachte kleding verkoopt van bio katoen als Noeser. Wat een geweldige kwaliteit! De shirtjes voelen als een pyama zo zacht.
De prints zijn lief en stoer tegelijk. En over de ontwerpen zijn goed nagedacht. Zo zijn de longsleeve shirtjes aan de achterkant langer dan de voorkant. Heerlijk voor tijdens het spelen, zo blijft het rugje van je kindje lekker bedekt.

Kas voelt zich heerlijk in zijn setje van Noeser. Op de foto draagt hij het baggy broekje, met daarop een longsleeve shirtje en het baseball vestje met "freddy the fish" print. De sjaaltjes maken zijn outfit helemaal af! Zijn vestje zit heerlijk soepel en warm.
Wat ik zo leuk vind aan dit merk is dat je eeuwig kan blijven combineren, eigenlijk heb je maar een paar goede items nodig om meerdere verschillende setjes te kunnen creeeren.
De prints zijn unisex, echt iets van nu en waar ik zelf ook helemaal fan van ben. Leuk voor als je een jongen en een meisje hebt!

Noeser! een merk wat weet waar kinderen zich lekker in kunnen voelen, wat gebruik maakt van bio katoenen, er mooi uitziet, mooie pasvorm heeft en confortabel zit. Daar zou ieder kindje een setje van moeten hebben!

En wil je Noeser als kadootje geven? Noeser heeft geweldige kadokoffertjes waar de leuke setjes in verpakt kunnen worden!

Neem eens een kijkje op de site van Noeser, laat je verassen door de speelse opdrukken. Je zou eigenlijk moeten voelen hoe heerlijk zacht de stofjes zijn.

www.noeser.eu

Binnenkort meer over Noeser op www.thiskidsgotstyle.nl
Slofjes van Donsje Amsterdam