thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Stones & Bones.
Winnaar Stones en Bones shirt en fotoshoot.
(16-02-2015)
Vandaag maken we de winnaar van het stones en Bones shirt en fotoshoot bekend! Hebben jullie allemaal mee gedaan?

Milouska Klitsie, Julia en Nikki trokken jouw naam uit de hoge hoed! van harte!!! Mail mij je maat door, en kom je snel met je zoon/ dochter bij mij langs voor een leuke shoot en review? Ook een gaaf shirt winnen van Stones en Bones, houd de site en Facebook van Thiskidsgotstyle.nl in de gaten!
Kjell test Stones & Bones shirt.
(24-01-2015)
Kjell testte voor ons Stones & Bones, wat een gave shirts! Kjell is fan, en wilde graag even langskomen voor een shoot.. Bij Stones & Bones hebben ze een geweldig leger met prints waar kids enorm blij van worden, check dit gave shirt met brandweer auto!!!! Ook een shirt met motor, tijger, en rugzak hebben ze voor de boys. Voor de meiden hebben ze ook geweldige shirtjes.

En wij mogen Stones & Bones naast deze review weggeven aan onze like and shares op Facebook en instagram, dus wil jij voor je zoon of dochter een gaaf shirt van Stones & Bones reviews? Lijkt het je leuk om ook een leuk shirt te testen voor ons? Like onze pagina en deel het bericht op Facebook of instagram met tag en vertel me of je een jongens of meisjes shirtje wil testen, en welke maat.. Je mag ook nog langskomen en er een mooie foto van te laten maken bij ons in de studio!! Wie weet lezen we jouw review straks terug op thiskidsgotstyle.nl en heeft jouw kindje er een gaaf shirt bij...

Ik maak de winnaar 15 februari bekend op Facebook/instagram. Doen jullie mee?
Stones and bones shop je bij Kixx Online. en bij Kleertjes.com.

Lees hieronder wat de mama van Kjell van het shirt vond.

Wat een stoer shirt is dit. Kjell wil gelijk motrracen.
Hij vliegt door de kamer op de loopfiets van zijn zusje en ontwijkt nog net mijn keukenkastjes.
En morgen? Dan is hij vrachtwagen chauffeur....

Claudia, heel erg bedankt! Het shirt zit geweldig de kwaliteit is super.
Stones en Bones is helemaal goed!!! Wij zijn er blij mee!