thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Let me inspire you!
Elke dag zie ik mooie en inspirerende dingen , objecten, kinderen, mensen, een mooie bloem, en gave kleur en krijg dan spontaan ideen voor leuke looks en foto's.

Die werk ik uit, of leg ze spontaan vast met mijn iphone.. Vaak fotografeer ik zelf, maar werk ook graag samen met andere leuke creatieve mensen, fotografen, merken etc. Deze foto's.. al dan niet uitgewerkt dmv een moodboard, of plan in mijn hoofd, plaats ik hier.
Nikki en Roosje in Maan, Cos & Wibra @Blythe shoot styling..
Nikki en Roosje, wederom als mini blythes in de serie Blythe styling. Deze keer gekleed in kleding van Cos en Maan, afgestyled met accesoires van de Wibra en Gewoon.

Dit keer draait het om het mismatchen en zo toch een leuk geheel te krijgen. Mix en match kan een heel leuk effect geven, trek eens ongebruikelijke combi's bij elkaar aan, en kijk hoe verrassend het kan uitpakken.

Roosje draagt een stretch jurkje met rood oranje ballen van Cos, rozet van Gewoon,en mutsje en sokken van Wibra. Nikki draagt een jas van Maan, via www.kidsgobelgium, en een sjaaltje en sokken van de Wibra.

Fotografie Manon Janssen.
Bengh & Anna Kurris Blythe shoot deel twee.
Deel twee van de blythe shoot, dit keer met mini Blythe Nikki in de hoofdrol..

Nikki showt hier een outfit van Bengh, in gecombineerd met het furry jasje van Anne Kurris en een mailot van Rita co Rita en neon ballerina's van Lelli Kelly. De konijnen oren zijn van action en het hoedje van papier is gemaakt van inpakpapier van Ikea.

fotografie: manon Janssen.
styling & concept : Claudia@thiskidsgotstyle.nl
visagie: BIanca Yactayo
Blythe dolls styling: Roosje in WIBRA en H&M.
Eerste uit de serie Blythe styling!!

Roosje in een budgetlook van Wibra, bestaande uit een dogtooth blouse met fanfare jasje gecombineerd met een goud/rose glitter tulp rokje van H&M en gestreepte kniekousen van Veritas Belgium. Gestyled met groene alpino van Roosje zelf..

Samen met Manon Janssen fotografie hebben we deze beelden gemaakt, met als inspiratie Blythe Dolls.. Manon en ikzelf zijn groot fan van de geweldige poppetjes, en het leek ons leuk een beeld te maken van meisjes in typische Blythe looks.

Volgende week deel 2.
Let me inspire you!