thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

ST. Girls.
Birthday girl Nikki in St.Girls en Verner Paton Chair.
(18-01-2015)
Hieperdepiep, hoera!!! Nikki is 9 jaar geworden, en dat vieren we in stijl. Van St. Girls lag er een verjaardag outfit op de mat. Op haar verjaardag lag de dress to impress klaar op haar Verner Paton chair.

We love it!!!

Bij Supertrash hebben ze goed begrepen wat een meisje van 9 op haar verjaardag wil dragen.. Nikki is helemaal fan van de minime looks die ze bij St. Girls in de collectie hebben, ze loopt ook het liefste de hele dag op mama's hakken. Heel af en toe mag ze dat in huis ook een paar rondjes oefenen. En dressed up in St. Girls dress moet er natuurlijk ook een rondje geparadeerd worden op mama's hakken.
Dit jurkje van nepleer is super, eerlijk gezegd zag ik liever dat ze m in mijn maat hadden gestuurd, hahaha. Ben er stiekem errrug fan van. En Nikki voelde zich helemaal jarig in haar St. dress. Bijpassende bikerjack is ook geweldig, maar wel erg warm voor binnen.

Haar nieuwe favoriete stoel, model Verner Paton chair. is een hele fijne stoel, die heerlijk zit. Het is een te gekke stoel die je overal in huis als statement piece kan plaatsen.

De nieuwe St. Girls collectie voor het voorjaar is ook echt om te smullen. Vandaag shop je Supertrash winter via de webshop van Supertrash voor jou en je dochter nog met 70% korting!!! Dus ga gauw naar de shop, en scoor een hip item voor een prikkie, en bewonder de toffe nieuwe collectie ..
www.supertrash.com

Ook geshopt? Show je St outfit of item op de Facebook page, ben heel benieuwd..
Merel in electric neon pink van St.Girls.
(29-10-2014)
Merel kwam gezellig shooten bij ons, gestyled in een super set van St. Girls..

We zijn fan en wat staat het pittig met dat lange blonde haar en frisse sproeten koppie. De collectie van St. Girls is ook deze winter weer te gek, hippe mini me looks voor je dochter, waar je zelf ook in zou kunnen en willen lopen. Prachtige outfits, van stoere tot heel klassieken stylish, voor ieder wat wils.

We love it.

Hier zie je een zwarte stretch jeans met neon streep dessin, in combi met een roze met zwart vest.. We styleden het geheel af met een zwarte fedora van de Primark. Om toch een beetje budget vriendelijk te blijven. Staat je mooi meis en super leuk dat je er was.

Ook een set van St. shoppen? te koop bij: Kixx, kinderkleding-tekoop.nl en Kleertjes.com