thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

UNKK.
Juultje in UNKK.
(12-03-2015)
Heb jij ook een vrolijke, knotsgekke aparte dochter die van net even iets anders houd?
Dan is UNKK echt iets voor jou!

Vandaag delen we deze geweldige felle look van UNKK met jullie. Wat een heerlijk eigen stijltje heeft dit merk toch. Het merk staat voor kleur, fris, stoer, eigenwijsheid, een flinke dosis humor en leuke details, oftewel, een tikkeltje anders. Ik ben er zelf ook helemaal weg van, vind het een gaaf merk, wat echt onderscheidend is op de markt, het is onmiddels al aardig opgepikt, en zie al wat UNKK meisjes op straat voorbij komen en op Facebook, hoe leuk!!!

De gedurfde combi's en kleursamenstelling en materiaalgebruik is uniek, keep up the good work!! Al eerder deelde we een toffe look van dit merk, wij blijven enthousiast!! Heeft jouw dochter al een gaaf item van UNKK in de kast?
Een van mijn favoriete items is de gestreepte broek, die showde Juul de vorige keer, maar ze was zelf helemaal weg van dit rokje met knoopjes en het felle shirt.

Alle items van UNKK kan je leuk met elkaar combineren, om elf een eigenwijze look te creëren.
Afgestyled met de Mim-Pi laarsjes is dit een supercombi.

Ook UNKK in de kast van je dochter?
Je koopt unkk oa online op www.unkk.nl
Hoe UNKK ben jij?
(16-02-2015)
Lezeres Julia kleedde we vandaag geheel in UNKK!!
UNKK is het merk voor eigenwijze, stoere,vrolijke en knotsgekke girls. Laat Julia nou net zo'n lekker eigenwijs, vrolijk meisje zijn.. It must be the in the name, thuis heb ik ook een eigenwijze stoere tomboy genaamd Julia. Rennend door de plassen, diertjes zoekend in de tuin, bosjes en de sloot, Met de stevige, vrolijke goed wasbare en coole items van UNKK is ze helemaal in haar sas. Want hetzelfde als alle andere kinderen is saai mama!! Hier houden we wel van kleur, vrolijkheid, gekke details en een dosis humor.

Ook lezeres Julia kan mijn Juul daar hand in hand bij vergezellen.. De ontwerpster van UNKK ontwerpt unieke, eigenwijze vrolijke kleding waar we vrolijk, blij en gelukkig van worden. Het merk werkt met mooie lekker zittende stoffen en maakt leuke, net een tikkeltje anders dan anders modellen, herkenbaar aan mooie details, frisse kleurtjes en lekker stevige stoffen waarin je fijn kan spelen. Deze gestreepte jogpant met streep en omslag is een van mijn persoonlijke favorieten van deze collectie, het vrolijke shirt met poezenkoppie is vrolijk en houd het lekker fris en kinderlijk. Je kan alle items van de collectie met elkaar combineren zonder er te gelikt uit te zien. Super cute!!!

Julia vond de ze items ook meteen fijn, en voelde zich helemaal op haar gemak.
Relaxend op een bankje in de studio maakte ik deze snapshots van haar.

Wil je ook UNKK inde kast van je dochter? Je shopt de collectie van UNKK hier: www.unkk.nl
UNKK!!! Ik ben groot en nergens bang voor..
(08-04-2014)
Ik ben groot, en nergens bang voor.. in mijn wereld ben ik de baas hoor!

Dat kan zeker in deze heerlijk hippe, tikkeltje anders outfit van het coole en unieke merk UNKK!

Nikki is fan!

De stof is lekker stevig, en kan tegen een stootje! De collectie is in heerlijk frisse net even anders kleuren..
De modellen zijn ook super, dit pakje is toch echt the bomb, en wil je toch zeker dit seizoen niet missen in de kast van je dochter?
Ook de prachtige pippi jurkjes zitten weer in de collectie, en is ook een top item voor elk seizoen.

Ik zeg, shoppen, voor het uitverkocht is..

Speciaal voor eigenwijze, lieve, vrolijke, gekke, unieke meisjes, voor jouw dochter dus...
Het pakje is ook in het grijs te krijgen. De hippe sokken zijn ook van UNKK, de sneakers zijn van New Balance. shop unkk: www.unkk.nl
UNKK voor eigenwijze stoere meiden..
UNKK, dat staat voor eigenwijs, stoer, je eigen wereld, lekker gek, vooral jezelf zijn en alles kan, jouw regels.

Meiden zijn dol op de kekke looks van UNKK, als ze het aantrekken veranderen ze in hele eigenwijze, en bijzondere wezens.. Ze gaan spontaan gekke bekken trekken en serieus zijn is er niet meer bij, ahum, voor deze shoots dan..

De leuke hippe looks van UNkk zijn van lekker stevig materiaal , waar je heerlijk in kunt spelen, en tegen een stootje kan.

Hoe UNKK ben jij? Onze modellen waren heel erg UNKK!!!!