thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Urban Nomads.
Dilara showt Urban Nomads sjaals..
(10-02-2015)
Dilara met Urban Nomads musthave sterren sjaals.. een van mijn eerste blogs ever schreef ik over Urban Nomads, de geweldige sjaals van Kirsty Nagel zijn hier nog steeds favoriet. Ze zijn stoer, mooi, tijdloos hip en ze stylen elke outfit af met een vleugje nonchalante stoerheid. Draag er een om je hoofd als tulband deze zomer, en style je hippie chic look af, gewoon om je nek is natuurlijk ook helemaal super, maar ben zelf nog steeds weg van dee sjaal om het hoofd.

De sjaals zijn verkrijgbaar in verschillende prachtige kleuren en prints. De sjaals worden gemaakt van super mooi fijn dradig geweven materiaal. De tinten die Kirsty uitkiest voor deze prachtige sjaals zijn anders, uniek, sober, maar toch kleurrijk. Het idee voor de sjaals is ontstaan tijdens Kirsty's studie aan Artemis styling opleiding. Haar inspiratiebron was een dakloze jongeren project. Kirsty wilde ze warmte, veiligheid comfort en bescherming bieden, wat de belangrijkste waarden binnen het merk zijn. Het project was tevens Kirsty's afstudeeropdracht, waarmee ze cum laude slaagde.

De kleuren zijn ontstaan en geiinspireerd op Ibiza, Festivals en het hippie buitengevoel, de lucht, zee, zon en bomen. De collectie sjaals is verkrijgbaar bij verschilledne hippe shops en online te bestellen bij Kirsty Nagel. Voor Valentijn heeft ze een paar sjaals in chic roze met hartjes gedrukt, ook te gek. Voor jou en je mini me.

Shop m hier: www.kirstynagel.com.
URBAN NOMADS by Kirsty Nagel
Hippie mom Vivian en cute peuter dochter Soleil showen de te gekke sjaals en rockende canvas bags van Urban Nomads By Kirsty Nagel.

Urban Nomads is ontstaan tijdens Kirsty's studie aan Artemis styling opleiding. Haar inspiratiebron was een dakloze jongeren project. Kirsty wilde ze warmte, veiligheid comfort en bescherming bieden, wat de belangrijkste waarden binnen het merk zijn. Het project was tevens Kirsty's afstudeeropdracht, waarmee ze cum laude slaagde.

De kleuren zijn ontstaan en geiinspireerd op Ibiza, Festivals en het hippie buitengevoel, de lucht, zee, zon en bomen.

Momenteel werkt Kirsty naast haar prachtige sjaals, tassen en te cute babyrompertjes ook aan een hele gave sweater lijn, zeer binnenkort online te koop en in haar geweldige store in Rotterdam.

Kirsty is zelf trotse moeder van een heel schattig dochtertje Sammie Ziggy, en is heel gelukkig samen met lief, en kind.

Je kan de prachtige stoere producten van Kirsty shoppen in haar ultieme concept store:

Zwaanshals 273 B
3035 KG Rotterdam
kirstynagel.com

Helemaal zelf opgezet, en ontzettend cool. Heel gaaf, haal veel inspiratie en het Urban Nomads feel op in deze prachtige shop, zeker een bezoek waard!