thiskidsgotstylenl
♥ fashion ♥ inspiration ♥ style ♥ blog ♥

Way to play.
Way to play...
(15-09-2015)
Vanaf het moment dat ik dit speelgoed heb gespot ben ik fan! Wat een goede uitvinding! Wat onwijs goed over nagedacht en mijn complimenten voor de geweldige naam die alles zegt over dit speelgoed! Echt een dutch design om trots op te zijn. Zelf de verpakking is een plaatje!

De wegdeeltjes bestaan uit verschillende formaten en koppeltstukjes. Het is flexibel materiaal waardoor je de meest stoer creaties kan maken.
Zand, water, gras, sneeuw en tuin, deze wegdelen neem je overal mee naar toe voor uren lang speelplezier.

Zo namen we voor Kas de Way To Play set mee naar Amsterdam zodat kas daar er heerlijk mee kon spelen. De verpakking van de sets zijn zo plat dat je ze makkelijk mee neemt. En niet alleen voor kleintjes is dit erg leuk, papa's vermaken zich er ook prima mee!! Over grote stenen, en door het gras er werden de mooiste wegen gebouwd! Ook grote zus Jip vind het erg leuk en gebruikt de wegdelen voor de barbies.

Tijdens het eten is het een super idee om een rotonde te maken waar het bordje van je kindje precies in past. Elk rondje is 1 hapje.
Kas is een slechte eter, en op deze manier eet hij toch een paar happen.
En wees niet bang, Way To Play kan gewoon in een sopje en is zo weer schoon!

Way to Play is in volle bloei en word geproduceerd in: kopenhagen, ibiza, haarlem, hongkong en new york.
Maar ook scholen zijn fan en bestellen way to play voor veel speelplezier op school.

Leuk om te weten:

Marise en Joep bedachten dit "Puik" idee in 2003. Ze maakte hun eerste setje voor Joep, hun zoontje. En gaven dit kado voor zijn vierde verjaardag in 2005. Elke zomer ging de set mee op vakantie. En in 2012 werd de eerste kleine serie geproduceerd. Een jaar later werden er geweldige "heen en weer" auto's ontworpen door Floris Hovers.
Inmiddels is Way To Play de grens over en zijn er veel kinderen voorzien van veel speelplezier!

Neem een kijkje op hun site! www.waytoplay.nl